Cukiernik.ok-page-001tpszczelarzOK-page-001

CUKIERNIK, TECHNIK PSZCZELARZ

Ogłoszenia


Kierunki kształcenia

Czas trwania KKZ dla kwalifikacji RL.16

KKZ dla kwalifikacji RL.16 właściwej dla zawodu rolnik realizowany jest na podstawie modułowego programu nauczania.

Program KKZ obejmuje 475 godzin.

 

SEMESTR II - harmonogram zajęć od 27.01.2018 r.

SEMESTR 1- rozpoczęcie zajęć 29.09.2017 - HARMONOGRAM ZAJĘĆ

WYKAZ SAL

 


 

- technik leśnik

- technik agrobiznesu

- technik rolnik

- technik żywienia i usług

  gastronomicznych

- technik ekonomista

- technik ekonomista

- technik architektury krajobrazu

- technik obsługi turystycznej

- technik hotelarstwa

- technik pszczelarz nowość

- ogrodnik

- rolnik

- kucharz

- cukiernik nowość

- operator maszyn leśnych

School & Jazz Festiwal

plakatW dniu 16 kwietnia 2015 roku wychowankowie naszego internatu uczestniczyli w koncercie jazzowym, który odbył się w Państwowej Szkole Muzycznej w Lubaczowie, w ramach kolejnej edycji konkursu School & Jazz Festiwal. Celem wyjazdu na koncert było zainteresowanie młodzieży tym gatunkiem muzyki, która w ostatnich latach przeżywa swoisty renesans. Koncerty jazzowe są również wspaniałą okazją do poznania wykonawców tej muzyki i spędzenia wolnego czasu.

koncert 01koncert 02koncert 03

koncert 04koncert 05koncert 06

800x600

W dniu 16 kwietnia 2015 roku wychowankowie naszego internatu uczestniczyli w koncercie

jazzowym, który odbył się w Państwowej Szkole Muzycznej w Lubaczowie, w ramach kolejnej edycji konkursu School & Jazz Festiwal.

Celem wyjazdu na koncert było zainteresowanie młodzieży tym gatunkiem muzyki, która

w ostatnich latach przeżywa swoisty renesans. Koncerty jazzowe są również wspaniałą

okazją do poznania wykonawców tej muzyki i spędzenia wolnego czasu.

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Panel logowania

online

Obecnie na stronie:

  • 1 Gość

Zespół Szkół w Oleszycach

ul. Zielona 1a
37 - 630 Oleszyce
email: zs@eoleszyce.pl
tel. 16 63 15 055 

  mob. 605 15 38 92 
fax. 16 63 15 055